Licens er noget, vi giver til hinanden Licens Medielicensen går til, dR og en række andre medier i Danmark, så vi alle sammen kan få lige adgang til nyheder, musik, film, sport, underholdning, drama og børneprogrammer produceret uden politiske eller kommercielle særinteresser. Det er derfor, man kan sige: Licens er noget, vi giver til hinanden. Listen: Licens er noget, vi giver til hinandens heste.225,75 kroner kostede det at transportere korrespondent Johannes Langkilde kones hest til, washington. De er gode ved hinanden derinde. Next Post, licens og gode blogs, opfølgning: 53 Replies. Licens og gode blogs er noget, vi giver til hinanden, corporate Mor. Listen: Licens er noget, vi giver til hinandens heste August 2015 09:58 Svar. God ide, jeg vil gerne byde ind med blog anbefaling. Jeg følger ret mange blogs efterhånden, både danske og amerikanske. Licens er noget vi giver hinanden. Sådan lyder DRs slogan. Press alt / to open this menu.

Licens er noget vi giver til hinanden signes brevkasse - Licens og

De er samvittighedsfulde og ansvarstagende; ambitiøse på andres og organisationens vegne. Og endelig synes jeg, at de blogs, jeg følger, har en god respekt for deres læsere. Ledelse er en adfærd, og den kan i princippet udøves af alle. På forhånd tak:- relateret. Her kan du fx følge med i programserien 'Ung og ensom som blev vist første gang i foråret. De er gode ved hinanden derinde. Der bliver skrevet i øjenhøjde, og udgangspunktet er, at vi er venlige, intelligente mennesker med gode intentioner.

Licens er noget vi giver til hinanden signes brevkasse - Licens er

Læs mere om fordelene ved et abonnement her. De har fokus på andres behov, og de swingerklub i odense german porno hjælper andre også i situationer, hvor det ikke kan betale sig. Hvis I har tid og lyst, ville jeg sætte meget stor pris på en kommentar, hvor I anbefaler en god blog eller tre, og skriver så lidt eller meget, som I gider om, hvad der i jeres øjne gør en blog til en god blog. Til de regionale TV 2-stationer, Radio24syv og til at lave danske spillefilm og tv-serier. De hjælper, fordi de er givere. Det var vist nok også Erik Johnsen, der opfandt begrebet ledelseslicens. De har let ved at udøve ledelse, og de vil ofte gøre det og gøre det uafhængigt af, om de har en formel lederposition. Det lyder vildt sikkert, fordi det er det.

Licens er noget vi giver til hinanden signes brevkasse - Licens

Email or Phone: Password: Forgot account? See more of on Facebook. Andre derimod, er bare ikke til at slippe uden.

Licens er noget vi giver til hinanden signes brevkasse - Feedback er noget

Ikke på grund af aliaserne, men fordi det på mig virker det lidt distancerende, og jeg bliver vist kun revet rigtigt med af de blogs, hvor mennesket bag tør blotte sig og lukke læserne ind. Og så er de i øvrigt også kendetegnet ved at være mentalt spændstige og godt begavede. Og uden for DR er der. På /tv finder du noget af alt det, DR laver for medielicensen. Emnet betyder ikke så meget for mig, bare der er lidt variation; hvis sproget er godt, kan jeg sådan set godt blive grebet af en blog om mad eller modelflyvere. Læs mere om I sandhedens tjeneste. 09.45, læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst. Det er let at forstå, hvis mange ledere får sved på panden: helt nye personlige ledelseskompetencer inden for fem år! Ifølge en ny undersøgelse fra en anden sektor forventer syv ud af ti ledere, at det at lede en virksomhed om fem år kræver helt nye personlige ledelseskompetencer end dem, der benyttes i dag (Mandag Morgen,. De tdc taletid tank op fransk fisse er også robuste og rodfæstede; svære at slå ud af kurs. Hvis der er for meget sgu med k, må jeg med skam melde, at det prikker mig så meget i øjet, at det fjerner fokus fra indholdet. 0, shares, idag havde jeg tænkt, at I skulle lidt på banen. Sproget skal være godt. For at det kan lade sig gøre, må vi alle være med til at betale licens." Sådan siger Petra i videoen her: Læs også: Hvorfor betaler vi medielicens? Jeg har ryddet op i listen over blogs, jeg læser med på ovre i højre side af billedet, og har fjernet de blogs, der ikke længere er i brug. Folketinget har vedtaget, at vi alle skal have adgang til medier, der er fri af politiske eller kommercielle særinteresser det, vi kender som public service. Når du betaler medielicens, går 67 af beløbet til. Helt lavpraktisk fungerer det også bedst for mig, at indlægget loader på siden af én gang, og ikke bare er en overskrift, som man så skal klikke sig ind på for at læse mere. Fordi ledelse altid er som aldrig før. Og dem som får det, det er typisk dem, som er givende; det er dem, der i relationer giver mere, end de tager. Det kan umiddelbart forekomme at være en utaknemmelig opgave, og man kan frygte, at resultatet kun bliver et øjebliksbillede. Ledelse er et målsættende, problemløsende og kommunikerende samspil med andre. Men nu er det jeres tur. Andre har svært ved at sætte mål, løse problemer og kommunikere, og de vil sjældent udøve ledelse. Vi betaler medielicens for at have public service i Danmark. Man kan ikke beslutte sig for at lede andre, men andre kan vælge at lade sig lede, sagde en klog mand engang, og han tilføjede, at chefer ansættes én gang, og det sker fra oven. Tidligere professor Erik Johnsen sagde, at ledelse handler om at finde ud af, hvor man skal hen og at løse de problemer, der er forbundet med at nå derhen. "DR skal afspejle både din og min virkelighed. Også når det fx gælder ensomhed, angst og sorg.

på Licens er noget vi giver til hinanden signes brevkasse

Hvad synes du?

Bemærk: Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort